Serveis Identitat Gràfica a Terrassa

A Visual61 disposem d’una gran varietat de serveis, entre els quals destaquen els serveis identitat gràfica amb l’objectiu de reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte.

Entre els nostres serveis identitat gràfica destaquen:

Imatge corporativa: naming, creació d’imatge gràfica, manuals de comunicació, guies d’estil, disseny i redisseny de marques i documentació empresarial.
Campanya gràfica: creació de campanyes gràfiques coordinades, creativitat adaptada a cartells, anuncis, tanques, opis, tríptics i opuscles promocionals.
Disseny editorial: llibres, cobertes, catàlegs, revistes, memòries, informes, comunicació interna, butlletins d’empresa i comunicació institucional.
Senyalització: adaptació de Senyalització d’espais, directoris i retolacions.
Packaging: l’envàs d’un producte té dues funcions; a més de protegir, guardar i facilitar el transport del producte que conté, el packaging ha d’informar, diferenciar i despertar l’interès del nostre públic objectiu.
Il·lustració: editorial i publicitària.
Espais Efímers: disseny d’exposicions, estands de fires, estilisme i gràfica aplicada a interiors.
Direcció d’art: solucions gràfiques i seguiment de projectes.

El disseny ha d’aportar solucions funcionals, creatives i atractives a la comunicació així com la millora del posicionament d’organitzacions, empreses i marques. Contacta’ns i ens posem a treballar amb el teu projecte. Si vols conèixe’ns més i rebre més informació, no dubtis en trucar-nos al 93 537 63 93 o envia’ns un e-mail a hola@visual61.com i en menys de 24 hores obtindràs una resposta.